Inhoud bewerken
MODELS, ACTORS, CONSULTANCY

we offer more then just PRETTY FACES

Wij helpen jou bij het vinden van de perfecte match. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van sportmodellen voor verschillende producties, zoals media, commercieel en sport. Dankzij onze ervaring in de branche kunnen wij jou begeleiden en adviseren om de specifieke aanvraag tot een succes te maken.

De agency voor sportmodellen

Model agency

In ons modellenbestand beschikken wij over een gevarieerd aanbod sportmodellen, ieder gespecialiseerd in hun eigen tak van sport. Naast alleen een goede, representatieve uitstraling zijn ze expert in hun eigen sport en beheersen zij de perfecte techniek(en). De juiste doelgroep wordt aangetrokken door de professionele uitstraling van de modellen. Onze sportmodellen zijn geselecteerd op basis van hun ervaring en/of potentie.

Vind de juiste persoon voor jouw shoot

Casting

Als castingbureau bieden wij maatwerk. We denken mee, zoeken, vinden en bieden verschillende extra mogelijkheden. In ons uitgebreide modellenbestand beschikken wij over professionele acteurs en modellen, die een realistische weergave zijn van de maatschappij. Iedere opdracht heeft zijn eigen uitdaging en karakter, dat maakt ons werk zo mooi.

model shoots

tv shows

Film

commercials

Laat jouw organisatie groeien

Consultancy

Consultancy gefocust op sport. Door onze ervaringen in zowel de (top)sport als modellenwereld bieden wij graag ondersteuning in de zoektocht naar het perfecte plaatje. Wij letten hierbij op factoren als uitstraling, persoonlijkheid en het talent. Ook bieden wij begeleiding op locatie aan. Als tussenpersoon zijn wij actief om helderheid te creëren bij de cast. Zowel in de rol als vertrouwenspersoon voor kinderen en ouders op de set of het aanscherpen van de techniek bij reeds geboekt model. Voor al onze eigen modellen bieden wij persoonlijke ondersteuning en leggen de focus op ontwikkeling.

"

“It’s all good. If you want real marketing that works and effective implementation – life coach’s got you covered. We’re loving it. Life coach is exactly what our business has been lacking.”

John Doe

CEO - MyCompany

At the gym